Message board

ValmettimiesKaivuri12/6/07, 6:38 PM
Sopiiko kaivurin ja metsäkuormaajan välirungot samoihin tuppi yksikköihin. Tuli mieleen jos joskus siirtäis tuon vanhan Ukko mestarin raktorin perään, vaikka tietenkin sen joutuu sovittaan siihen välirunkoon jotenkin speciaalisti.

Jarmo (JAKE)Re: Kaivuri12/6/07, 11:19 PM
Kyllä sopii. Ovat nimenomaan sitä silmällä pitäen suunniteltu. Kaivurisi todennäköisesti edellyttää JAKE 800 sovitetta, jossa on järeämmät tupet kuin pienemmissä malleissa. Välirunko suunnitellaan aina kaivurille sopivaksi, mutta luulen että tämä kaivurikin vaatii hiukan modifiointia kiinnityksen osalta.
Luonnollisesti täytyy myös ottaa huomion, että itse traktori kestää kaivurin kiinnityksen ja käytön.

ValmettimiesRe: Kaivuri12/10/07, 8:05 PM
Kaikki mainitsemasi asiat on otettava huomioon ja lisäksi vielä käyttö venttiilit ja traktori vaatii vielä nokkapumpun. Ajatuksena oli tai on että sais "kaivurikuormaajan", jos laittaa viä etukuormaajalle sovitteet samaan koneeseen. Kaivuri on nyt 4/65 Nuffieldin päällä, jos kaivurin kunnostaa siihen kuntoon että sitä kannattaa laittaa sovitteisiin, voi sen jälkeen nuhvin kunnostus niin pieni juttu ettei kannata siirtää pois.

Jarmo (JAKE)Re: Kaivuri12/11/07, 7:44 PM
Tuo saattaa hyvinkin pitää paikkansa ;)
Ellet sitten halua käyttömukavuutta lisää uudemman traktorin myötä...

ValmettimiesRe: Kaivuri12/12/07, 8:17 PM
Niin se tietekin on yks seikka, mutta pienellä rakentelulla saa Nuffieldistakin kohtuu mukavan kun rakentaa tai asentaa jonkun hytin ja laittaa vaikka hydraulisesti esiohjatun venttiilipöydän. Tietenkin silloin tulee hintaa.

Täytyy tarkastaa kaivuri ja traktori ja arvioida tarkasti kannattaako ryhtyä minkäänlaisiin toimenpiteisiin.



Reply to thread

Headline:*
Message:*
Sender:*
E-mail address:
Send replies to my inbox: